Nyheter på storfritids

Hej alla följare,

storfritids har nu genomgått en omorganisation. Många barn har slutat och nya har kommit till. Förra årets mellanfritidsbarn, som nu blir tvåor, samt deras pedagoger Camilla & Åsa är nya på storfritids. Natalie kommer att arbeta på Lillfritids, Karin på mellanfritids och Joel har tyvärr fått ett annat arbete. Pga Joel inte kommer att fortsätta så vet vi i dagsläget inte vem som kommer att ersätta honom. Men så fort vi vet kommer vi att informera här på bloggen.

Vår avdelning ligger nu i andra änden av huset mot föregående läsår. Vi håller fortfarande till på övervåningen men ingången är den närmast matsalen.

Här kommer vi att publicera allt spännande som barnen får lära sig. Denna vecka håller vi på att packa upp och komma i ordning. Även de gamla lillfritidsbarnen hänger med oss denna vecka. Så vi har inte hunnit med så många utflykter som vi normalt brukar göra, nu ligger fokuset på att komma i ordning innan skolan startar igen.

Vi vill också passa på att påminna om att vi har stängt på måndag.

Varmt välkommen till Storhöjdarna.

// Åsa, Camilla & Mahbube

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *