HallĂ„ 🍀

PÄ ena studiedagen var de Àldre barnen ivÀg pÄ Sport- och skojdagen vid MidgÄrdsvallen. DÀr fick vi prova en hinderbana, friidrott och paddla kanot inne pÄ MidgÄrdsbadet.

Vi har haft fritidsrĂ„d och barnen har fĂ„tt utvĂ€rdera augusti och september mĂ„nad. Vi frĂ„gar om trivsel och trygghet. De fĂ„r berĂ€tta vad de lĂ€rt sig pĂ„ fritids och vad de tyckt har varit roligt. Sen fĂ„r de önska vad de vill lĂ€ra sig mera av. Det Ă€r under de punkterna vi sedan har aktiviteter pĂ„ fredagarna. Vi försöker Ă€ven fĂ„ barnen att tĂ€nk pĂ„ om de kan ha nĂ„gon nytta av det de lĂ€r sig pĂ„ fritids i sitt skolarbete. Det som framkom var bl.a. att de hade ritat av en kĂ€nd konstnĂ€r pĂ„ fritids och kunde dĂ„ ha anvĂ€ndning av det nĂ€r de gjorde liknande arbete i skolan, nĂ€r de syr pĂ„ fritids fĂ„r de ”förkunskaper” nĂ€r det Ă€r dags för syslöjd. De anvĂ€nder matte nĂ€r de leker med skollĂ„dan.

IgÄr fick barnen vÀlja att göra ett piccollage eller en bok i book creator, av sina höstbilder frÄn förra veckans skogenbesök. De var sÄ flitiga och duktiga.

NĂ€sta vecka kommer Mahbube tillbaka efter nĂ€stan tre veckors semester. Det ser vi fram emot. đŸ€—

Trevlig torsdag!

Åsa, Camilla & Bob 🍀

PS, nu kan du lĂ€sa nĂ€sta veckas planering, under fliken veckoplanering. đŸ€©

2 svar pĂ„ ”HallĂ„ 🍀”

  1. Vad roliga saker ni gör, tror ni att ni kan göra bilderna klickvÀnliga sÄ man kan förstora dom. SvÄrt att se vem som Àr pÄ dom fina bilderna.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *