MĂ„ndag 9/12🍀

PÄ torsdag stÀnger vi klockan 16:00. Vi har apt.
Sigtuna kommuns riktlinjer: NÀr kan fritidshemmen ha avvikande öppettider?
Fritidshemmen har stÀngt under ett fÄtal studiedagar per lÀsÄr. Fritidsverksamhet har möjlighet att stÀnga en dag i mÄnaden frÄn och med tidigast klockan 16:00 för planering. VÄrdnadshavare ska informeras minst tvÄ mÄnader innan avvikande öppettider/studiedag.

TvĂ„orna har en ny rutin nu i december, vi har Adventssamling 14.00 varje dag dĂ„ vi gör stöten och drar tre lappar för att se vilka elever som fĂ„r ta hem sin pepparkaka. Efter det gĂ„r vi till mellanmĂ„let med hela Storfritids och tittar vi pĂ„ kalendern medans vi Ă€ter. En mysig stund. ❀

Denna vecka kommer alla fritidsbarn pÄ höjden fÄ göra en enkÀt om fritids, med frÄgor om bla trygghet, trivsel, om de lÀr sig nÄgot pÄ fritids som hjÀlper dem i skolan och om de kan pÄverka verksamheten. Ska bli spÀnnande att se elevernas svar.


Tiden gÄr fort och det Àr snart jullov, viktigt att ni smsar om era barn blir lediga eller om det blir andra tider.

/Camilla, Souror, Åsa, Mahbube och Bob 🍀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *