Välkommen tillbaka

I morgon kickar vårterminen 2020 igång. En del förändringar har skett. Bob har tyvärr slutat hos oss och flyttat till Kanada. Istället för Bob har Engin börjat hos oss. Engin kommer närmast från Tingvallaskolan.

Kvar från förra terminen är Åsa, Camilla, Sorour & Mahbube.

Vi fortsätter att följa våra vanliga rutiner, mellis 14:20, aktiviteterna har samma fasta dagar, dvs månd värdegrund/fritidsråd, tisd hälsa, onsd digital förmåga, torsd lärande/skapande, fred något som barnen önskat på fritidsrådet. Aktiviteterna börjar efter mellanmålet och håller på till ca 15:45. Vi slår ihop med lillfritids ca 16:40.
På fredagar kommer nästa veckas planering ut. Titta gärna på den så du kan lägga rätt tider i Tempus.

Den här veckan myser vi och försöker lära känna Engin.

Varmt välkommen

Åsa, Camilla, Souror, Mahbube & Engin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *