Så här tänker vi denna vecka…

Eftersom det ska bli så varmt denna vecka (26-30 grader), så känner vi att vi inte kan vara här på gården. Istället tänker vi försöka komma iväg och bada varje dag. Så ta med cykel, cykelhjälm, badkläder, handduk (och gärna en filt), solkräm och vattenflaska varje dag. Toppen om barnen redan har solkräm på kroppen innan de kommer på morgonen. Vi åker iväg redan kl 9 och kommer åter för sen lunch, ca 12:30-13.

På torsdag ska vi cykla iväg till Näsudden och Naturfritids. Vi cyklar iväg 8:45. Vi får matsäck (pastasallad) från skolan så ta med tom matlåda, bestick och fylld vattenflaska. Tips! Frys in en petflaska fylld med vatten, så håller kylan sig bättre. Det finns inget vatten där! Det är ok att ta egen matsäck och fika. Meddela senast imorgon 24/6, via sms 070-0851331, om du tar med dig egen matsäck.

Vi har en plan även för onsdagen, men har ännu inte fått klara besked. Skriver vi inget annat så är det Steningebadet som gäller precis som imorgon, tisdag.

Trevlig vecka hälsar

Åsa, Camilla & Engin ☀️👙🩲

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *