Sommarlov ❤️☀️

Nu har det snart gått en vecka på sommarlovet. Vi har hunnit slappa, spela mycket spel, sett på sommarlov, bakat, firat midsommar och badat på Steningebadet. Vi kommer att fortsätta att cykla på våra utflykter eftersom vi ännu inte får åka kollektivt, så se till att ni tillsammans med era barn har koll på att cyklarna är i bra skick och att ni eventuellt ställer in cyklarna i barnens höjd så det blir lättare för de att cykla.

Vi kommer att cykla till Steningebadet imorgon också kl 09:00 och barnen behöver ha med sig sina cyklar men också vattenflaska och något litet att äta då vi äter sen lunch 12:30 på skolan. Ett tips! Det är väldigt bra att lägga in en flaska vatten i frysen så vattnet håller sig kallt🥶😜.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *