Välkommen tillbaka till storfritids

I veckan har vi cyklat till Steningebadat. Vi har tränat på stå på händer. // Iris & Leona

Den här veckan kom sommaren tillbaka, så roligt!
Vi cyklar till badet och då tränar vi på en massa saker från läroplanen. Barnen tränar sin koordination och grovmotorik när de cyklar, de lär sig hur man uppför sig i trafiken, samtidigt som de får lära sig att hitta i närområdet.

På badet tränar de på ”badvett”, att följa regler och samspela, inte bara med sina fritidskompisar, utan även med andra gäster på stranden.
De får prova på aktiviteter på olika årstider.

Vi tycker att vi är rätt så bra på att beta av i läroplanen, vad barnen ska lära sig när de är på fritids. 🤩🍀

Från och med nästa vecka börjar allvaret igen. 🤗 Vi som kommer att arbeta här är Åsa, Engin, Camilla, Malin & Souror. Första veckorna kommer Camilla att stötta upp på minifritids, tills Johan (nyanställd) kommer. Istället för Camilla kommer Malin att arbeta på storfritids.

Översta raden, Rosie, Åsa, Tina, Ia, Mahbube
Nedersta raden, Linus, Engin, Mikaela, Camilla

Vi kommer som vanligt att lägga ut nästa veckas planering på fredagar. Toppen om ni läser den så ni kan skriva rätt tider/kommentarer i Tempus. 😅 Man behöver så klart inte stanna en hel aktivitet men om man ska bli hämtad eller gå hem själv när vi t.ex. är i skogen, så är det viktigt att det blir rätt. Det kan lätt bli otryggt för barnen annars.

Nu hoppas vi på en härlig höst och ett gott samarbete tillsammans. 💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *