Storfritids och Mellanfritids slår ihop fr.om v.39

Hej alla vårdnadshavare vi personal på fritids har tagit ett beslut om att storfritids och mellan fritids slås ihop, detta är delvis på grund utav personalbrist (en personal jobbar nu mera bara 50%, endast på skoltid) men samt slå ihop och få en starkare personalstyrka. Vi ser bara på detta som ett positivt beslut där 2:or får interagera tillsammans med våra 3-6:or och lära varandra och lära sig utav varandra. Vi har provat att slå ihop några dagar under v.38 och vi ser bara positiva resultat där eleverna framför allt i åk 2 längtar tills de får komma upp till oss.

Vi hälsar Ia och alla 2:or välkomna upp till oss! ❤️

Med vänliga hälsningar

Engin, Camilla, Åsa & Ia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *