Vecka 47 🍀

FrÄn och med v.47 kommer barnen att fÄ vÀlja vilka aktiviteter de vill vara pÄ. NÀr de vÀljer sÄ vÀljer de för mÄndag-torsdag direkt och kommer att kunna se pÄ en lista senare vad de valt om de skulle glömma bort, dÀr hjÀlper Àven vi vuxna till!

VĂ„ra fredagar kvarstĂ„r dĂ€r vi erbjuder aktiviteter utifrĂ„n vad barnen önskat sig ifrĂ„n fritidsrĂ„det 🙂 .

Veckans aktiviteter Àr pyssel, idrottshallen, power walk, innelek och utelek.

Detta innebÀr att vi inte lÀgger ut nÄgot schema, utan varje barn har sitt eget schema utifrÄn sina val.
Vi hoppas att barnen uppskattar det. Tanken bakom detta schema Àr att barnen fÄr vÀlja lite mer utifrÄn sina egna intressen, samt att vi vuxna ska kunna se vilka aktiviteter som vardera barn utesluter för att försöka pusha de till att prova Àven om intresset inte finns och att de ska fÄ nya utmaningar vilket ocksÄ ingÄr i vÄrt uppdrag pÄ fritids att vÀcka lusten hos barnen!

Med vÀnliga hÀlsningar

Engin, Åsa, Ia, Camilla

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *