v.48

Hej alla föräldrar under v.47 berättade vi för er om ett aktivitets schema där barnen får välja själva vilken aktivitet de vill delta på. Intresset har verkligen varit där, barnen ser väldigt peppade ut och är glada. Vi vuxna tycker också att det gått väldigt bra och lugnet genom vår avdelningen är verkligen märkbart.

Denna veckas aktiviteter kommer att se ganska lika ut från föregående vecka, denna vecka erbjuds det skapande/pyssel, powerwalk, utelek, innelek, idrottshallen.

Vi vill påminna om kläder efter väder, då temperaturerna helt plötsligt kan sjunka under en och samma dag så era barn inte fryser!

Vi vill även påminna om att när det står att era barn är på annan plats på tempus så är vi inte i skolan. Vi har aktiviteter som är utanför skolan och då är vi tillbaka till strax innan 16:00 men är senast tillbaka 16:00. Hör gärna därför med era barn vad de valt för aktiviteter för veckan så ni vet.

Med vänliga hälsningar

Ia, Camilla, Åsa, Engin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *