Hejsan hoppsan

Vilken härlig och fartfylld vecka vi haft. Julpyssel, powerwalks och sporthallen. Vi fortsätter i samma anda i nästa vecka. Men utökar den populära powewalksen. Vi kommer att powerwalka måndag till torsdag. Så otroligt roligt att så många barn gillar att röra på sig. Rundorna vi gått har varit från 2,75- 3,5 km.
På tisdag är det den första december och vi kommer att se en framröstad julkalender på mellanmålet. Fram till jul kommer vi även att dela ut positiva egenskaper till barnen. Detta kommer vi göra i samband med samlingen.

Påminner igen om att när barnen är markerade på annan plats så kollar vi inte förändringarna i tempus. Då är en vuxen ensam med kidsen och har fullt fokus på dem. 😊 Så fråga gärna vilka val ditt barn gjort.

Nu önskar vi er alla en supermysig första adventhelg! Glöggskål på er! ☀️

Åsa, Camilla, Ia & Engin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *