Vecka 5 1/2-7/2

Veckans planering:

Fritids börjar 12:30 måndag-torsdag den här veckan. Det beror på att lärarna har utvecklingssamtal. Därför passar vi på att göra lite mer tidskrävande aktiviteter.
De elever som har utvecklingssamtal kommer tillsammans med en pedagog att stanna på skolan.

Måndag: Alla som inte har utvecklingssamtal går till skridskobanan. Ta med skridskor och hjälm. Antingen åker man skridskor eller leker i snön.
VIKTIGT: Träna hemma genom att låta era barn sätta på sig sina skridskor och knyta själva. Vi har många barn att ta hand om och det underlättar en hel del.

Vi kommer att ta med oss mellanmål. Skridskobanan är en naturis som ligger ca 10 minuters gång från skolan på vägen mot Steninge slott. Vi är tillbaka ca 15:45-16:00. Tiden kan ändras. Det beror på hur kallt det är ute. Vi markerar i tempus när vi är på utflykt. Under den tiden kan vi inte bekräfta ändringar som trillar in i tempus. Det går jättebra att hämta barnen på plats.

Tisdag: Träna till öppen scen. Lek inne och ute.Onsdag: Vi går till Siriusbacken och åker pulka.De elever som ska ha utvecklingssamtal är kvar på skolan med en pedagog. Man behöver hjälm och pulka eller stjärtlapp. Mellanmål har vi med oss till backen. Vi är tillbaka ca 15:45-16:00. Det går jättebra att hämta barnen i backen. Eleverna som är i Siriusbacken är markerade i tempus. Under den tiden kan vi inte bekräfta ändringar som görs i tempus.Torsdag: Vi kommer att gå till idrottshallen i två omgångar för att så många som möjligt ska få möjlighet att utöva den aktiviteten. De elever som har utvecklingssamtal är kvar på skolan.

Fredag: Blandade aktiviteter.
Pokemonfredag: De som vill får gå på promenad och fånga Pokémon. Det är ok att ta med egen telefon. Vi hoppas att det inte är så kallt som förra fredagen.


Hälsningar Camilla, Alex, Ia och Engin. ❄️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *