Måndag 15/2

I eftermiddags var det lite barn på fritids. Det var tur då Engin var tvungen att hjälpa till på minifritids idag. Han kommer troligtvis att bli kvar där ett par veckor för att stötta upp. Hur det ska lösa sig på storfritids vet vi tyvärr inte ännu. Vi ber er som kan låta barnen gå hem att få göra det direkt efter skolan. Det underlättar mycket när vi har ont om personal.

Idag har en grupp med barn varit i sporthallen med Alex. Där var det blandade aktiviteter. En del barn har börjar sy. Vi har spelat spel och varit ute. Pokemonspelet är det populäraste spelet just nu. Fråga era barn hur det går till. Vi fortsätter att träna till öppen scen som vi kommer att ha på fredag. Vi kommer den här gången att bara uppträda för avdelningen.

Ha en fin kväll.
Hälsningar Alex, Ia och Camilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *