Vecka 8 22/2-28/2

Måndag: Fritids STÄNGER KLOCKAN 16:00. Vi har personalmöte.
Måndag-torsdag Aktiviteter som eleverna valt själva. Idrott, skapande, spela spel eller vara ute.

Torsdag: En del elever kommer eventuellt att ha en specialaktivitet med Ia. Det beror på snömängden. De berörda är informerade eller kommer att bli informerade i början på veckan.

Camilla är ledig. Oklart än så länge om det kommer en vikarie. Vi uppskattar fortfarande att ni som kan låter era barn gå hem tidigt. Det har varit mycket sjukdomsfall bland personalen och det innebär att vi måste täcka upp för varandra. Det gör tyvärr att vi blir väldigt slitna. Men vi gör så gott vi kan och försöker alltid genomföra aktiviteter och se till att era barn har det bra.

Tempus!
Det är jättebra om det är möjligt att lägga era barns schematider innan klockan 13:30 på dagarna. Det är många som blir bekymrade när det inte står rätt tid eller att dem ska hem med en kompis i tempus när vi ropar upp eleverna inför eftermiddagen. Dem blir oroliga och vill ofta att vi ska ringa hemmet. Det kan vara svårt för oss att hinna med när det är så många barn. Vi vill bara att ni ska försöka tänka på det så det blir så bra som möjligt för era barn. 😍

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa! Vi ses imorgon. 🙂

Hälsningar Engin, Alex, Ia och Camilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *