Hej 🐣

Det var ett tag sedan vi gjorde ett inlÀgg pÄ fritidsbloggen. Förra veckan var otroligt anstrÀngande och slitsam sÄ vi hann helt enkelt inte. MÄnga pedagoger var sjuka och vi som arbetade kÀmpade för att era barn skulle fÄ en trygg och bra skoldag och eftermiddag pÄ fritids. Vi klarade inte av att ha alla aktiviteter som planerats pÄ fritids. Tack för att ni förstÄr och efter bÀsta förmÄga lÀt eleverna gÄ hem tidigt eller meddetsamma efter skolan. Utan den hjÀlpen hade det inte gÄtt. TACK Ni Àr fantastiska. Den hÀr veckan Àr det bÀttre och vi försöker att ÄterhÀmta oss och göra sÄ gott vi kan. Engin Àr tillbaka och det Àr otroligt skönt. Jakob arbetar ocksÄ hos oss nu under eftermiddagarna. Han Àr i vanliga fall i Ärskurs 5 och 6 under dagarna.

Tempus: NÀr eleverna Àr nÄgon annanstans sÄ markerar vi det i tempus. Om Àndringar pÄ ditt barns schema görs sent sÄ Àr det svÄrt för oss att kanske skicka barnet dÄ vi befinner oss pÄ annan plats och har en aktivitet. Exempelvis i skogen, i idrottshallen eller pÄ promenad. Ni kan lÀtt gÄ in och titta nÀr ni gör Àndringen och se vart erat barn befinner sig.
IgÄr eftermiddag lÄg tyvÀrr tempus nere i ca 30 minuter. Vi kunde inte se elevernas scheman eller eventuella Àndringar. Det hÀnder dock inte sÄ oftast tur Àr.

NĂ€sta vecka Ă€r det pĂ„sklov đŸ„đŸ”och alla som har lagt in schema innan den 15/3 har vi rĂ€knat med. Vi har bestĂ€llt mat och personalens semester Ă€r beviljad. Kom ihĂ„g att markera i tempus om ditt barn blir ledig. Det Ă€r en del Coronafall bĂ„de bland barn och förĂ€ldrar. Vid minsta misstanke eller sjukdom i familjen sĂ„ ber vi er att hĂ„lla barnen hemma. Vi kommer att försöka vara ute en hel del om det blir bra vĂ€der. Vi har inte gjort ett schema dag för dag utan kommer att ta dagen som den kommer. SjĂ€lvklart kommer vi att genomföra aktiviteter men kommer att rĂ€tta oss efter dagsform, barngrupp och vĂ€der. Vi tror att alla behöver ta det lite lugnt nu i dessa tider. Vi lĂ€ngtar efter att fĂ„ göra en riktig utflykt och Ă„ka hĂ€rifrĂ„n med kollektiva fĂ€rdmedel. Bara att hĂ„lla ut och vĂ€nta pĂ„ bĂ€ttre tider.

HĂ€lsningar Ia, Engin, Alex och Jakob. đŸ€—

1 svar pĂ„ ”Hej 🐣”

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *