Hej!

Vi har haft en del sjukdom bland personalen igen och tyvärr inte hunnit uppdatera läget för er föräldrar. 😥

Dem dagar som är kvar av veckan kommer vi att fortsätta med skapandet, gå till idrottshallen och på fredag ska vi ha fritidsråd. Flera elever i årskurs 2 har dragit igång en lek som dem höll på med i ettan. Dem har öppnat en massagesalong där man kan boka in sig och få lite välgörande massage. Jag (Ia) var där igår och fick massage. Väldigt skönt men ganska så dyrt. Jag fick betala 3000kr för 5 minuter. 😂 Men det var det värt. 😂

Från och med i måndags och fram till den 19/5 så har jag (Ia) en praktikant. Hon heter Marina och kommer att följa mig både på skoltid och under fritidstiden. Hon går en tvåårig utbildning till fritidsledare på Sigtuna folkhögskola.

SOMMMARLOV: Vi har nu markerat de elever som inte lagt in några tider för sommaren som lediga.

Ha en fortsatt bra vecka önskar Alex, Engin, Ia och Jakob. 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *