Vecka 24 ☀️

På fredag tänkte vi cykla iväg och bada på Steningebadet. Viktigt att man är här till 08:30. Om man har cykel vill vi att man har med sig på fredag. Cykelhjälm också såklart. Handduk, badkläder, solskydd och vattenflaska är bra saker att ha med sig. Det går bra att ta med sig något att äta också. Tex frukt, yoghurt eller smörgås. Som ett lättare mellanmål. Lunch kommer vi att äta i skolan men det blir senare än vanligt likaså mellanmål äter vi i skolan.
De elever som inte har tillgång till cykel kommer att få åka bil med en personal ner till badet. Om de ska åka bil behöver vi ett godkännande från er föräldrar. Messa oss på fritids att ni godkänner så löser det sig. Alla som har cykel måste cykla. Vi har bara en bil och all personal behöver vara med på badplatsen när det är dags att bada. Vi kommer att gå igenom allt med barnen innan vi åker iväg. Viktigt att ni också pratar med era barn och förklarar hur viktigt det är att lyssna och följa våra regler. Alla barn kommer inte att kunna bada samtidigt om vi ska kunna ha full koll därför kommer vi att dela upp dem i grupper. Vi kommer också att ha färgade band på dem så att dem syns ordentligt. Om någon inte kan följa reglerna så kommer vederbörande inte få bada något mer. Det handlar om deras säkerhet och vi vill göra allt så bra som möjligt. Det är fantastiskt att ha den här möjligheten att kunna göra sådana här saker med gruppen och det vill vi gärna fortsätta med.

När det är bra väder så se till att era barn alltid har med sig badkläder, handduk, vattenflaska och solskydd. Om vi inte har möjlighet att cykla till badet så har vi alltid vattenspridaren som vi kan använda på skolan. Vattenkrig är alltid roligt. 😂

Hälsningar Alex, Ia, Engin och Liban.

1 svar på ”Vecka 24 ☀️

  1. Wow, blir så imponerad och tacksam för allt ni gör. Som förälder tycker man det är lite läskigt att veta att många barn ska bada och ni kanske inte kan ha koll på alla. Med denna information, känner jag mig trygg och litar fullt på att ni tar säkerheten på allvar. Självklart ska jag informera mina barn och se till att de lyssnar på er. Så bra information från er. Tack tack tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *