Hej 😊

Första veckan pĂ„ sommarlovet Ă€r avverkad och vi har njutit av att ha fritids hela dagarna. Vi har varvat ner och lĂ„tit eleverna styra vĂ„ra aktiviteter till viss del. Det Ă€r viktigt att fĂ„ ta det lugnt och kĂ€nna att det Ă€r lov. Eleverna har spelat pingis, biljard, byggt lego, lekt i lĂ€genheten, byggt med kapla, duschat i vattenspridaren, spelat king, varit i skogen och lekt en hel del. I fredags var vi pĂ„ steningebadet. Det var jĂ€ttehĂ€rligt. Det fungerade sĂ„ bra allting. Alla elever skötte sig och respekterade vĂ„ra regler. Det Ă€r verkligen viktigt att det fungerar nĂ€r vi gör sĂ„dana hĂ€r aktiviteter. SĂ€kerheten gĂ„r först. Vi vill tacka Max (Brunos pappa) för att han skjutsade de barn som inte hade cykel samt hĂ€mtade slĂ€pkĂ€rra och körde hem mig (Ia) och min cykel som jag hade fĂ„tt punktering pĂ„. đŸšČ

MĂ„ndag: Blandade aktiviteter. PĂ„ fm lekpark och skogen. PĂ„ em baka och vattenlek ute.
Tisdag: Cykla till Steningebadet pÄ fm. Viktigt att vara hÀr till 8:30. Ta med cykel och hjÀlm. Vattenflaska, badklÀder, handduk, solskydd och nÄgot litet att Àta eller fika kan man ha med sig. Vi Àter sen lunch i skolan. Vid dÄligt vÀder blir aktiviteten instÀlld. Det ser iallafall i nulÀget ut som om det ska vara fint vÀder.
Onsdag: Blandade aktiviteter. PĂ„ fm lekpark och skogen. PĂ„ em vattenlek ute och lugna aktiviteter inne.
Torsdag: NÄgot slags midsommarfirande. Troligtvis gemensamt pÄ hela fritids. Vi Äter kommer om det Àr nÄgot speciellt ni behöver veta.
Fredag: Midsommarafton! Fritids Àr stÀngt.

HĂ€lsningar Ia, Alex och Engin.


LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *