Vecka 26 28/6-4/7

Hej!

Den här veckan ser ut så här:

Måndag: Chill och aktiviteter som är önskade av barnen.

Tisdag: Cykla till Steningebadet. De som inte har cykel med sig promenerar tillsammans med lillfritids till badet. Vi har många barn och har tyvärr inte tid att hjälpa till att pumpa cyklar eller justera sadlar. Det måste vara fixat innan man kommer till skolan. Ta med vattenflaska, badkläder, handduk och solkräm. Det är frivilligt att ta med sig något litet att äta. Man blir hungrig av att bada. Kom också ihåg att prata med era barn om hur viktigt det är att följa våra regler när vi är på badet. Vi äter lunch på skolan när vi kommer tillbaka. Se till att vara på skolan 8:30. Vi kommer att ha en gemensam samling och gå igenom reglerna innan vi cyklar iväg. Det har för övrigt fungerat väldigt bra när vi varit på badet förra veckan. Alla har respekterat våra regler och lyssnat på vad vi pedagoger säger. Det är en förutsättning för att vi ska kunna genomföra sådana här aktiviteter.

Onsdag: Aktiviteter önskade av barnen. Förmodligen lekpark, skogen, idrottshallen och duscha i vattenspridaren.

Torsdag: Lika som onsdagen.

Fredag: Cykla till Steningebadet. Exakt samma som tisdagens schema. Som det ser ut nu ska det bli fint väder. Om det ändras kan det bli inställt med kort varsel.

Vi hoppas på en fin vecka. Hälsningar Engin och Ia. 😍☀️🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *