VĂ€lkomna tillbaka😍

Hej allihopa!

Nu Ă€r vi tillbaka. 😊 Vi har bytt lokaler och hĂ„ller nu till pĂ„ andra vĂ„ningen i paviljongerna. Årskurs 3 hĂ„ller till dĂ€r Ă€ven under skoldagen dĂ„ dem har sina klassrum dĂ€r.
Vi Àter mellanmÄl klockan 14:25. Som vÀdret har varit dem första dagarna sÄ har vi gÄtt tillbaka till fritids nÀstan direkt efter mellanmÄl. DÄ har klockan varit ca 15:00. Just nu vet vi inte riktigt hur rutinerna kommer att se ut. Vi behöver kÀnna oss för innan vi kan spika alla tider. Det Àr ju ocksÄ annorlunda den hÀr veckan dÄ alla skolbarn slutar 13:00. NÀsta vecka kommer alla Ärskurser gÄ efter sitt eget schema.

Den hÀr veckan arbetar jag (Ia) och Alex pÄ fritids. Vi Àr ordinarie personal. Det Àr 61 elever inskrivna och det Àr mest elever frÄn Ärskurs 3 sedan nÄgra frÄn Är 4-6. Just nu har vi en vikarie som heter Marina. Hon har i vÄras gjort sin praktik hos oss i Ärskurs 3 i skolan och pÄ fritids. Hon Àr utbildad fritidsledare. Vi vet Ànnu inte vem vÄr ordinarie 3:e personal ska bli.

HĂ€lsningar Ia, Alex och Marina.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *