Höstlov vecka 44

Måndag: ❌ Studiedag för fritidspersonalen. ❌ Fritids är stängt. ❌

Tisdag: Superviktig information: UTEDAG: Vi kommer att vara ute hela dagen. Det är då extremt viktigt att ha kläder efter väder. Annars blir det bara tråkigt att vara ute. Ta med Ipaden. Ni behöver vara på skolan senast 8:10. Till lunch blir det grillad korv med bröd. 🌭🌭Man får två korvar med bröd från skolan. Om man vill ha med sig egen mat eller mer korv så är det helt ok, även fika. 🍪Varm dryck kan vara bra att ha med sig om det är kallt även sittunderlag. Vi kommer tillbaka till skolan mellan 15-16. Alla bär sin egen ryggsäck. Vi kommer att en supermysig dag. 😍

Onsdag: Idrottshallen på fm. 🤸🏼‍♂️⛹🏽Sedan lunch. Rast på stora gården. Sedan inneaktiviteter. Vi tar med oss mellanmål från matsalen och äter i paviljongen. Efter mellanmål är det fria aktiviteter inne.

Torsdag: Vi åker till midgårdsbadet och simmar. 🏊🏼Ta med handduk och badkläder. En macka 🥪eller frukt 🍎kan vara bra att ha med sig. Vi äter lunch när vi är tillbaka från badet. Vi åker bussen från skolan 08:40.

Fredag: Blandade aktiviteter. Vi ska åka skridskor i ishallen klockan 12-13. ⛸ Ta med skridskor och hjälm.

Hälsningar Ia, Alex och Nawid. 🤗

Marina är ledig hela veckan. Alex arbetar måndag-onsdag. Nawid och Ia arbetar hela veckan.

2 svar på ”Höstlov vecka 44

    • Tack Julie! Tack snälla! Vi är så otroligt glada att vi äntligen får börja åka på olika aktiviteter i närområdet. Både vi som personal och barnen har längtat efter det. Hälsningar Ia och Alex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *