VĂ€lkomna tillbaka😊

Hej och varmt vĂ€lkomna till vĂ„rterminen 2022. 😍

Jag (Ia) och Alex kommer att fortsÀtta arbeta med era barn. Marina har förflyttats till Ärskurs 1 och vi har fÄtt en kille som heter Samuel till oss. Han arbetade förra terminen pÄ högstadiet sÄ de flesta av vÄra elever kÀnner igen honom. Han kommer att ta emot eleverna i Ärskurs 4-6 i den stora byggnaden och sedan gÄ tillsammans med oss till paviljongerna efter mellanmÄl. Rutinerna ser likadana ut som förra terminen. Vi i barackerna gÄr efter skolans slut till stora byggnaden och Àter. Sedan Àr vi kvar en stund ute och gÄr sedan tillbaka till paviljongerna. DÀr har vi aktivitet. Den hÄller pÄ till ca 15:45.
Vi mÄste tyvÀrr be er förÀldrar att inte komma in i skolan pga den ökade smittspridningen av covid-19. Vi försöker att hÄlla koll pÄ tempus men emellanÄt sÄ har vi fullt upp med era barn. Skriv gÀrna i förvÀg i tempus vilken tid vi ska skicka ut barnen. Om det Àr möjligt förstÄs. De frÄgar ofta nÀr vi har upprop pÄ eftermiddagen vilken tid de ska gÄ hem och stÄr det dÄ en tid i tempus men ni har sagt en annan tid hemma sÄ kan det ibland ge upphov till onödiga diskussioner samt att era barn blir oroliga och nervösa.
Vi ser fram emot vÄrterminen. Det Àr ju sista terminen dÄ vi fÄr kÀnna att vi rÄr om era barn. Vi kommer att hitta pÄ en hel del roliga aktiviteter.

Med vĂ€nlig hĂ€lsning Ia, Alex och Samuel. 😍

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *