Vecka 3 17/1-23/1

Hej!
Nu är vi tillbaka i rutinerna. Det är otroligt härligt att vara med era barn igen. Den här veckan har vi känt oss lite för och haft det ganska fritt på eftermiddagarna. Det behövs så att alla blir varma i kläderna och då hinner vi också prata med eleverna. Nästa vecka var tänkt att vi skulle börja med elevernas val men vi väljer att skjuta på det i en vecka. Det är en del sjukdom på skolan och vi ska då täcka upp för varandra och det blir väldigt slitsamt i längden. Nästa vecka är det också en planerad frånvaro för Mimmi och då kommer jag (Ia) att ha hand om klassen i två hela dagar. Hoppas ni har förståelse för detta. Era barn kommer ju inte att springa lösa på skolgården hela eftermiddagen😂 bara för det. Idrottshallen är planerad på torsdag iallafall. Sen kommer vi att börja med ett konstnärsprojekt. Vi ska arbeta med en konstnär som hette Andy Warhol. Eleverna kommer att få göra sitt eget konstverk. Vi väntar på material som ska komma för att kunna köra igång. Vi kommer att ha väldigt små grupper i taget. Det är tänkt att alla elever ska delta någon gång under perioden. Projektet kommer att avslutas med en utställning i matsalen. Vi får se hur situationen gällande covid-19 ser ut om vi kan bjuda in er föräldrar. Annars får vi filma och lägga här på bloggen.
Det har varit en fin vecka och vi ser fram emot nästa. Hoppas bara att vi håller oss friska.

Hälsningar Alex, Ia och Samuel. 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *