Vecka 5 31/1-6/2

Hej!
Tiden springer iväg och det har varit mycket att göra så tyvärr har jag inte hunnit uppdatera bloggen. Det har varit mycket sjukdom hos oss personal så vi har fått hjälpa varandra och då bytt avdelning ibland. Det känns så tråkigt att inte komma igång med våra aktiviteter ordentligt. Inget någon kan göra något åt. Det är bara att försöka göra sitt bästa i den här situationen. Nästa vecka har vi gjort en planering och eleverna ska få välja sina aktiviteter. En del har redan börjat. Det finns en qr-kod på fritids som leder till valen och i OneNote i innehållsbiblioteket under fliken fritids. Det är bara att hålla tummarna att alla nu kan hålla sig friska.
imorgon går vi en sväng till skogen bakom paviljongerna. På onsdag fortsätter utvecklingssamtalen. Vi ska titta på en kort faktafilm och diskutera lite kring filmen. Sedan är det lite fritt. På torsdag går de tjejer som vill till idrottshallen. Resten är kvar med Alex och Samuel i paviljongerna. På fredag kör vi lite fritt.
Hälsningar Alex, Samuel och Ia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *