Om oss på Storfritids

Vårt fritids ligger på Steningehöjdens skola, på Solurstorget Steningehöjden i Sigtuna kommun. Steningehöjden är ett område där det byggs för fullt.

Skolan startade hösten 2014 i paviljonger och fritidshemmet hade drygt 20 inskrivna barn. Vårterminen 2016 flyttade vi in i den färdigbyggda skolan.

I år har vi ca 150 inskrivna barn vi fortsätter med  3 fritidsavdelningar. Lillfritids med bara förskoleklassbarn, mellanfritids med barn från åk 1 och storfritids har barn från åk 2 upp till åk 5.

Här på storfritids går alltså barn i åk 2, 3, 4 och 5. Vi som arbetar här är Camilla, som är verksamhetsansvarig för fritids, Mahbube som även finns i åk 3 och Åsa som träffas i åk 2. så småningom kommer även en fjärde person att ansluta till oss. Men vem det blir är inte klart än.

På vår blogg kommer du som läsare få följa oss på vår kunskapsresa. Inläggen som vi publicerar är skrivna av både barn och vuxna. Bilder vi publicerar är våra egna. Om det skulle slinka med någon annan bild så är det givetvis en bild som får användas.