Om oss på Storfritids

Vårt fritids ligger på Steningehöjdens skola, på Solurstorget Steningehöjden i Sigtuna kommun. Steningehöjden är ett område där det byggs för fullt.

Skolan startade hösten 2014 i paviljonger och fritidshemmet hade drygt 20 inskrivna barn. Vårterminen 2016 flyttade vi in i den färdigbyggda skolan. Från början var det tänkt att Steningehöjdens skola skulle vara en F-6-skola, men nu har vi elever från förskoleklass upp till åk 9. Skolan har över 500 elever och har fått en till skolkropp inför höstterminen 2020.

I år har vi ca 190 inskrivna barn. Vi har 3 fritidsavdelningar. Minifritids med bara förskoleklassbarn, lillfritids har barn i åk 1 och storfritids har barn i årskurs 2-6.

Här på storfritids går alltså barn i åk 2 – 6. Vi som arbetar här är Ia som arbetar i 2b, Camilla, som är verksamhetsansvarig för fritids, men även arbetar i klass 3 a. Alex som arbetar i 2 A och Engin i klass 4.

På vår blogg kommer du som läsare få följa oss på vår kunskapsresa. Inläggen som vi publicerar är skrivna av både barn och vuxna. Bilderna vi publicerar är våra egna. Om det skulle slinka med någon annan bild så är det givetvis en bild som får användas.